FIN

Tapio Lae Oy:lla on vuodesta 2016 eteenpäin Taksialan Laatukeskuksen sertifioitu laatujärjestelmä! Laatujärjestelmällä halutaan varmistaa, että hyvä suomalainen taksipalvelu pysyy jatkossakin turvallisena, luotettavana ja laadukkaana.

[ratecalculator]

matkalaskuri

Laen hyvin varustellut taksit ovat aina puhelinsoiton päässä sinusta!

Suuret 8-paikkaiset taksimme palvelevat sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä riippumatta määränpäästä. Käytössämme on Suomen Taksiliitton asetuksien mukaiset taksimaksut, joista voit lukea lisää Taksiliiton sivuilta. Matkalaskurilla voit laskea matkasi arvioidun hinnan jo etukäteen astumatta vielä autoon! Huom! Hinta on suuntaa-antava, matkan hintaan vaikuttavat mm. odotukset sekä muu liikenne ja -valot!  

kela

Onko sinulla oikeus Kelan korvaukseen taksimatkastasi? Voit saada korvausta julkiseen tai yksityiseen sairaanhoitoon, raskauteen ja synnytykseen liittyvistä matkoista, lisätietoja Kelan sivuilta!

Maksuttomat puhelinnumerot

Vaasa 0800 99 000

Seinäjoki 0800 99 090


 

sosiaaliasiakkaat

Onko sinulla kunnan sosiaalimatkoihin oikeus? Meiltä voit tilata sosiaalitaksimatkoja minne vain tai milloin vain! Ystävälliset ja ammattitaitoiset kuljettajamme sekä hyvinvarustellut taksimme palvelevat sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Isokyrö SHL & VPL 0400 363 343 (Tapio Lae Oy)

Vaasa SOTE 0600 30011 (Vaasan ULA-taksi)

Seinäjoki SHL & VPL 0100 84 999 (Seinäjoen Keskustaksi)

Invataksi

Invataksi

Ammattitaidoistaan ylpeät invataksinkuljettajamme palvelevat juuri sinua. Emme ole pelkästään kuljettajia vaan avustamme sinua myös auton ulkopuolella asioitpa sitten kaupassa, virastossa tai sukulaisten luona. Käytössämme on laadukkaita invatakseja sekä VIP-linja-auto pyörätuolin, hissin ja paarien kera.

pyörätuoli

Ammattitaitoiset kuljettajamme auttavat sinua aina. Invatakseissa on tilaa neljälle pyörätuolille, jonka lisäksi käytössä on myös VIP-linja-auton kahdeksan pyörätuolipaikkaa invahissin kera. Tapio Laelta löytyy oma pyörätuoli sitä tarvitsevalle.

inva hissit

Autoissamme olevat nostimet ovat alansa huippua. Matkustajan turvallisuus on otettu viimeistä piirtoa myöden huomioon, sivukaiteista lähtien. Invahissejä löytyy sekä takseista että VIP-linja-autostamme!

inva hissit

Autoissamme olevat nostimet ovat alansa huippua. Matkustajan turvallisuus on otettu viimeistä piirtoa myöden huomioon, sivukaiteista lähtien. Invahissejä löytyy sekä takseista että VIP-linja-autostamme!

paarit

Potilaspaarien lukuisat säätömahdollisuudet takaavat mukavan asennon matkan ajaksi, jos matkustajan tila vaatii makuuasennon, mutta ei hoitoa matkan aikana. Paaritaksi on myös edullinen vaihtoehto potilassiirtoihin.