Palvelut​

Tarjoamme palvelukseenne Tapio Lae Oy:n ammattitaitoiset ja palvelualttiit tilausajo kuljettajat. Luotettavat ja kielitaitoiset kuljettajamme tekevät matkastanne ainutlaatuisen kokemuksen. He hallitsevat muuttuvat olosuhteet niin kotimaassa kuin ulkomailla ja ovat vastuussa turvallisuudestanne.

van-image
[ratecalculator]

matkalaskuri

Laen hyvin varustellut ovat puhelinsoiton päässä sinusta!

Suuret 8 -paikkaiset taksime palvelevat sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä riippumatta määränpäästä, Käytössämme on Suomen Taksiliitton asetuksien mukaiset takimaksut, joista voit lukea lisää Taksiliiton sivuilta. Matkalaskurilla voit laskea matkasi arvioidun hinnan jo etukäteen astumatta vielä autoon! Huom! Hinta on suuntaa-antava, matkan hintaan vaikuttavat mm. odotukset sekä muu liikenne ja -valot!

tilausajot

Käytössänne on modernit, siistit ja hyvin varustellut 9-60 paikkaiset touistibussit, varusteina mm, ilmastointi, WC, radio / CD / DVD, kahvinkeitin, jääkaappi, Säädettävät istuimet sekä reilut tavaratilat. Saat palvelua niin matkan Suunnittelussa kuin tien päällä Autamme mielellään myös esim. matkaeväiden järjestämisessä. Räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!

Tarjoamme täsmällistä toimivaa kuljetuspalvelua, matkustat sitten privaatisti tai yrityksenä. Tallistamme löytyy oikeankoinen kalusto niin henkilöstön tykypäiville kuin asiakkaan lentokenttäkyyditykseen. Sopimusasiakkaanamme sinulla on oikea kulkuneuvo aina puhelimenmitan päässä!

Huolehdimme asiakkaasi turvalisesti ja luotettavasti määränpäähän, lentokentälle, hotelliin tai yrityksesi aina asiakkaan edun mukaisesti.

Lentokenttäkuljetukset

Oletko sinä tai vieraasi tulossa lennolla Vaasaan tai muuhun kaupunkiin? Kuljetamme tarpeesi mukaan sinut vieraasi hotelliin tai kotiin 24h!

Kuljettajamme ovat saapuneiden aulassa vastassa tarpeen vaatiessa nimikyltin kera, ohjaavat sinut oikeaan autoon ja auttavat matkatavaroidesi kanssa. Soita meille ja varaa kuljetus jo etukäten